Meridian
PlayStation 5

Sve zarad okolišanja – Sony omogućio prijavu za obaveštenje o početku prednaručivanja

Naslov ove vesti vam zvuči zbunjujuće? Ostatak teksta van neće mnogo toga razjasniti.

Šalu na stranu, Sony još uvek pokušava da što duže sačuva kao tajnu cenu po kojoj će se naplaćivati Playstation 5 konzola, tačnije dva modela koja će biti u ponudi.

Poklonici Sonijeve konzole očekuju pokretanje procesa prednaručivanja, pošto bi se tada trebala otkriti prava cena konzole. Iako se isprva mislilo da je to učinjeno zapravo nije. Soni je nedavno samo pokrenuo registraciju u sistem koji će obavestiti potencijalne kupce kada prednaručivanje bude počelo, kako bi oni imali priliku da prvi daju svoj novac za PS5.

Zvuči čudno, a i jeste. Dakle, Soni je sada dao šansu da se registrujete kako bi bili obavešteni za početak jednog procesa koji vam zapravo ne donosi ništa, ali vi unapred dajete svoj novac dok konzolu dobijate “negde tamo” tokom jeseni.

I da, ovo mogu učiniti samo postojeći Playstation korisnici, pošto je za registraciju potrebno koristiti PSN ID.

Na ovaj način, Soni ili želi da sebi kupi još vremena pre nego što otkrije cenu, ili planira da izda izuzetno ograničeni broj PS5 uređaja tokom prvih par meseci.
Navodi o planovima da će se Playstation 5 konzola pojaviti u izuzetno ograničenom broju zbog problema izazvanih korona virusom postoje još od pre par meseci, ali su oni odbačeni zbog obaveštenja da je Soni duplirao planiranu proizvodnju konzola u fabrikama.

Bojazan da neće svako dobiti priliku da kupi PS5 je možda ipak stvarna, ali ništa nije sigurno dok ne bude pružena zvanična informacija. Što se cene tiče, procurele informacije otkrivaju da bi se Playstation 5 mogao naplaćivati po ceni od 400 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top