PC

Ubisoft iz nekog razloga menja naziv igre Gods and Monsters

Tajvanski odbor za regulaciju sadržaja otkriva da će jedan od projekata Ubisoft doći sa promenjenim imenom.

Igra Gods and Monsters je inicijalno predstavljena prošle godine kao  akcioni naslov u duhu Breath of the Wild, sa tematikom mitologije antičke Grčke.

Umesto tog imena, procureli listing otkriva da će se igra sada zvati Immortals: Fenyx Rising, kao i da će biti namenjena starijim od 12 godina. Pošto ova informacija dolazi putem procurelog listinga, nije poznat razlog za promenu imena.

Ubisoft će verovatno to otkriti u budućem periodu, a izgleda kao da se sa novim ne odstupa mnogo od ideje same igre, pošto su bogovi po svojoj prirodi besmrtni, a ranije je otkriveno da će se protagonista zvati Fenyx.

Šansa za to da se radi o nekom potpuno novom naslovu je mala, tako da će Gods and Monsters gotovo definitivno doći sa novim imenom.
Novih detalja o ovom projektu kompanije Ubisoft nije bilo već duže vreme, tako da očekujemo da će neke novine biti podeljene tokom predstojeće Ubisoft Forward prezentacije, zakazane za septembar.

Immortals: Fenyx Rising još uvek nema datum izlaska, nakon što je prošle godine odložen zajedno sa Watch Dogs: Legion i Rainbow Six Quarantine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top