Filmovi-Serije

World of Warcraft najavio najnoviju animiranu seriju ‘Shadowlands Afterlives’

Blizzard se priprema za premijeru njihove prve originalne animirane serije krajem ove nedelje. Premijera će se održati na otvaranju Gamescom 2020 festivala, a gledaoci će moći da je prate putem strima 27. avgusta. Blizzard još uvek nije otkrio detalje o Shadowlands Afterlives osim, trejlera koji najavljuje datum izlaska.

Serijal će se fokusirati na četiri realma iz poslednje ekspanzije: Ardenweald, Bastion, Maldraxxus i Revendreth. Iako Blizzard ima običaj da nas često iznenadi sa kratkim animiranim trejlerima, ‘Shadowlands Afterlife’ će postati prva serija koja će sadržati više epizoda. Izdavač je jedino otkrio da će serija sadržati četri epizode a svaka od njih će se baviti jednim od Covenant-a.

Nije ni otkriveno ni da li će se pojaviti neki od istorijskih heroja i zlikovaca koji su nosioca ove MMORPG franšize. Nadamo se da će ove misterije biti rešene ovog četvrtka i da ćemo saznati nešto više i o predstojećoj ekspanziji.

Gamescom je završna gejming konvencija 2020te što bi značilo da je ovo idelna prilika da Blizzard izbaci informacije o nadolazećim novitetima. Program Gamescom-a počinje u 20h u četvrtak tako da ne zaboravite da zauzmete mesto ispred monitora.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top