PC

Xbox Game Pass servis postaje bogatiji za još igara, RE7 predvodi ponudu

Još jedan talas igara zaputio se put Xbox Game Pass servisa, čime bogata ponuda naslova postaje još veća.

Predvodnik ovoga puta je Resident Evil 7: Biohazard koji će se pojaviti tek 3. septembra, zajedno sa Crusader Kings. Naslovi koji su od sada dostupni su već izuzetno nahvaljeni Microsoft Flight Simulator i indie ostvarenje Spiritfarer. New Super Lucky’s Tale, Crossing Souls, Darksiders Genesis, Don’t Starve su naslovi koji će u narednim danima doći na Game Pass, dok se krajem avgusta pridružuju Battletoads, Tell me Why i Wastelands 3, naslovi na kojima generalno rade Xbox studiji.

Ovi naslovi će doći na Game Pass verzije za PC i Xbox One platforme, tako da nema odvajanja. Određeni broj igara će otići sa servisa, kao što su NBA 2K20, koji mesto prepušta novom sezonskom izdanju, i Red Dead Redemption takođe odlazi.

Xbox Game Pass kao rastući trend beleži sve veće interesovanje korisnika, ali i developera koji žele da svoje igre ponude širokoj publici, pošto već ima dokaza da ovaj servis pomaže u pojačanju prodaje. Cifra od 10 miliona korisnika će se definitivno povećati u septembru, kada Game Pass postane dostupan za Android mobilne uređaje, jedno jako masovno tržište.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top