PC

Zavirite u Srednju zemlju iz Golumove perspektive – predstavljen The Lord of the Rings: Gollum

Avanture iz Tolkinove Srednje zemlje će biti predstavljene u još jednoj video igri, vezanoj za The Lord of the Rings. Priča je svim fanovima već dobro poznata, ali u slučaju ovog naslova, moćićemo da je proživimo iz potpuno nove perspektive.

Radnja nove igre odvija se oko Goluma, neobičnog junaka sa kojim se Prsten moći grubo poigrao. Prve fotografije ove igre na kojoj radi Daedalic Entertainment videli smo u maju, ali ona sve do sada nije zvanično predstavljena.

The Lord of the Rings: Gollum je sada dobio i zvanično tizer trejler, zahvaljujući kojem možemo iskusiti delić atmosfere koju igra nosi. U pitanju je igra-šunjalica, što je u skladu sa osobinama ovog junaka, koji nema neku preteranu snagu za drugačiji vid borbe, koji prate određeni rizici.

Trejler ne prikazuje mnogo. Moguće je videti Mount Doom i samog protagonistu koji izgleda drugačije od verzije u filmovma, a više kao ona u knjigama. Tizer prikazuje nešto daleko bitnije, unapređenu grafiku u odnosu na onu koju smo videli u fotografijama od pre par meseci. Prikaz fotografija je naišao na niz kritika kako grafika nije u skladu sa igrom koja će se pojaviti za next-gen konzole, a to je developer i ozbiljno shvatio.

Tizer je verovatno samo uvod u predstojeće nove detalje, koje možemo očekivati verovatno na Gamescomu koji počinje za par dana.

The Lord of the Rings: Gollum izlazi 2021. za PC, Playstation 5 i Xbox Series.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top