PC

Dead by Daylight dolazi na Playstation 5 i Xbox Series X sa značajnim grafičkim unapređenjem

Dolazak najnovije generacije konzola ne znači samo nove video igre i odlazak u istoriju onih ranijih, već se mnogi developeri bore i da starije donesu na next-gen.

Jedna od igara koja će sa brojnim unapređenjima, pre svega grafičkim, preći na PS5 i Xbox Series X, je Dead by Daylight iz 2016. godine. Razvojni studio Behaviour Interactive je objavio da će ovaj asimetrični multiplejer horor naslov u svom next-gen izdanju biti spreman za prazničnu sezonu, odnosno isti period kada će se konzole i pojaviti.

Glavni cilj za razvojni tim je da na novoj generaciji konzola imerziju podignu na viši nivo, sa kreiranjem okruženja koja će biti zastrašujuća kao noćna mora. To će ostvariti kroz nadogradnju osvetljenja, video efekata, tekstura i modela. Same mape će takođe biti obogaćene novim objektima i detaljima, dok se mogu očekivati i neki novi elementi.

Deo unapređenja je moguće videti u videu ispod, sa kojima developeri žele da zađu u budučnost. To znači da Dead by Daylight 2 nećemo videti uskoro, već je sav fokus i dalje na prvom naslovu, koji će u budućnosti dobijati i potpuno novi sadržaj sa raznima, manje ili više poznatim ubicama.

Za sada nije poznato da li će se next-gen verzija pojaviti i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top