PC

Nedavno izdati DLC za Borderlands 2, Commander Lilith, je besplatan putem Epic Store

Ne morate gledati u kalendar, nije još došao četvrtak, ali Epic Games svejedno ima šta da podeli besplatno i sada na početku nedelje.

Ovoga puta je to DLC Commander Lilith & Fight for Sanctuary, koji je nakon dugog niza pauze prošle godine objavljen za Borderlands 2. Ovo je peti po redu DLC za BL 2 koji sa sobom nosi priču namenjenu kako bi se premostio jaz između drugog i trećeg nastavka.

DLC je već bio dostupan za kupovinu, a sada je dostupan potpuno besplatno na EGS. On je besplatan za sve vlasnike igre Borderlands 2 ili Borderlands The Handsome kolekcije, koju verovatno većina vas poseduje pošto ju je Epic Games podelio pre par meseci.

Nije bitno na koji način ste došli do Borderlands 2. potrebno je samo da ga imate na Epic Games, čime ovu novu ekspanziju možete preuzeti besplatno, umesto kupovine po ceni od 15 dolara, koliko košta regularno.

Ekspanziju na svoj nalog dodajete klikom na polje “GET” u Epic lanseru, a ona će i nakon isteka promocije, 2. oktobra, ostati u vašem vlasništvu.

Ako još uvek niste, trk na ovaj link i preuzmite čak 4 igre koje su besplatne još para dana, do četvrtka, 3. septembra. Takođe, do 8. u mesecu je besplatan i The Division, doduše putem uPlay platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top