Mobile

Prikazan gejmplej iz The Witcher AR igre

Dok čekamo na Cyberpunk 2077 i eventualno novi AAA Witcher naslov, CD Projekt donosi nešto drugačije iskustvo u odnosu na koje smo do sada navikli.

U pitanju je nedavno predstavljena AR igra nazvana The Witcher: Monster Slayer, za koju je sada prikazan delić gejmpleja, tako da znamo šta nas očekuje.

Moramo priznati da se igra već sada čini zanimljvom pošto to neće biti klasično mlataranje mačem u borbi sa manje-više poznatim čudovištima, već će postojati i sistem runa kojima će se nadograđivati moć oružja. Takođe, mapa bazirana na stvarnom svetu u igri će biti ispunjena NPC karakterima koji će vas slati na kvestove.

Gejmplej je generalno sličan kao i kod Pokemon GO, što znači da će se kamera koristiti tokom igranja, a dodatni elementi će biti generisani nasumično, a uvek će na raspolaganju biti i mapa sa detaljnim prikazom lokacija na kojima se neko čudovište nalazi.

The Witcher: Monster Slayer izlazi krajem godine za iOS i Android.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top