PC

Riot pravi društvenu igru inspirisanu League of Legends

Riot je najavio novu društvenu igru Tellstones: King’s Gambit, smeštenu u svet Runeterra koju su nazvali ‘’ nezaboravnom igrom blefiranja, strategije i sećanja’’. Kreatori igre kažu da se morate usredsrediti na igranje igrača, a ne na igru, da biste pobedili.

Tellstones: King’s Gambit mogu igrati 2 ili 4 igrača i jedna partija bi trebala da traje između 20-40 minuta. Gemplej još nije u potpunosti otkriven a o pravilima se uglavnom spekuliše. Srž igre se vrti oko pamćenja redosleda brojnih pločica (Tellstones), okrenutih licem ka dole, dok ih vi i vaši protivnici preraspodeljujete. Cilj je da uhvatite vaše prijatelje nespremne kada ih pitate koje se pločica nalazi na određenoj poziciji, a da se to isto vama ne desi.

U objavljenom trejleru poznata lica League of Legends nam prezentuju kako bi društvena igra odprilike trebala da izgleda i na šta moramo da obratimo pažnju u toku nje.

Na prvi pogled čini se da da igra hoda čuvenom linijom pristupačnosti skoro svakom ali i sa dovoljno trikova, kombinacija i blefiranja kako bi nagradila igrače koji žele da postanu majstori. Takođe, po svom obliku podseća i na čuvene barske igre tako da možda nije loša taktika častiti protivnika pivom pre nego što krenete da igrate. Ako ste jedna od onih ultra kompetitivnih osoba.

Još se ne zna kad bi Tellstones: King’s Gambit trebao da izađe, ali ako želite da držite korak sa najnovijim informacijama o ovoj društvenoj igri posetite ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top