PlayStation 5

Sa još jednim Playstation 5 događajem na pomolu stiže još glasina za novi Silent Hill

Septembar je još jedan mesec koji nas dovodi bliže ka izlasku najnovije generacije konzola, a u skladu sa tim planirano je da Soni održi novi događaj posvećen upravo Playstation 5 konzoli.

Od novog Playstation 5 događaja se očekuje dosta, pre svega otkrivanje konačne cene dve verzije konzola i omogućavanja opcije za prednaručivanje, a trebalo bi se doznati i koje će još igre biti predstavljene.

Naravno igara nikad dosta, a reakcija publike na PS5 ekskluzive predstavljene u junu bila je dobra, ali je ipak bilo žalbi na “tanku” ponudu. Pošto je novi događaj praktično na pomolu, što je Soni i sam tizovao, imamo nove glasine o mogućim igrama.

Poznati leaker AestheticGamer iliti DuskGolem, ponovo tvrdi da je reboot Silent Hill serijala stvarnost. On tvrdi da, iako je Konami opovrgao glasine u februaru, novi Silent Hill dolazi kao Playstation igra, a DuskGolem tvrdi da ove glasine imaju kredibilitet zbog privatnih videa na Playstation France Youtube kanalu.
Na ovom kanalu je nedavno dodato 4 videa, koje nije moguće gledati zbog podešavanja privatnosti, ali se uspelo otkriti da su vezani za PS5 naslove. Jedan od njih je procureli trejler za Godfall, dok su ostali i dalje misteriozno skriveni.

Pored, Silent Hill naslova, spominje se i da je moguća najava nove Shenmue igre, da je RE4 rimejk u zabrinjavajućem stanju, u pripremi je Monster Hunter za Switch, a očekivani PS5 događaj će biti prve polovine septembra.

Soni definitivno nešto sprema, ali i pored kredibilnosti osobe iza ovih informacija moramo sačekati zvaničnu najavu i trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top