PC

Procureo datum izlaska za Immortals: Fenyx Rising, prethodno nazvan Gods & Monsters

Ubisoft polako sprovodi pripreme za najnoviji Forward događaj na kojem će otkriti novine vezane za gomilu već najavljenih naslova, a potencijalno ćemo dobiti i nove najave.

Deo tih priprema vezuje se za igru Immortals: Fenyx Rising, koja se donedavno zvala Gods & Monsters. Upravo za ovaj naslov Ubisoft nije uspeo sačuvati sve važne detalje, pogotovu datum izlaska koji planirao otkriti kroz par dana.

Datum izlaska je procureo putem Microsoft Store, koja je zapravo ove godine zaslužna za veliki broj procurelih informacija o video igrama, GG.

Vratimo se na samu igru, procurele informacije otkrivaju da će se Immortals Fenyx Rising pojavito do kraja ove godine, odnosno 3. decembra. Na Microsoft Store se taj datum vezuje samo za Xbox konzole, ali važi i za PC. Nije poznato da li će se istog datuma pojaviti i next-gen verzija, ako će je uopšte i biti.

Zajedno sa datumom izlaska procureo je i opis igre, kao i nekoliko fotografija, što donosi vredne informacije, pošto inicijalna najava za Immortals nije dala puno detalja.

Igra će navodno biti podeljena na 7 regija u kojima će se protagonistkinja Fenyx susretati sa raznim bogovima i bićima iz mitologije antičke Grčke. Gejmplej će uključivati i letenje, kao i rešavanje zagonteki, slično stilu Breath of the Wild naslova.

Ubisoft Forward se održava 10. septembra, kada će ovi detalji biti potvrđeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top