Nintendo Switch

Prince of Persia Remake će navodno biti predstavljen ove nedelje

Kompanija Ubisoft se uveliko priprema za najnoviju Ubisoft Forward digitalnu prezentaciju, zakazanu za 10. septembar.

Iako na završetku prve prezentacije letos nije naglasila ništa posebno, izgleda da fanove očekuje nešto na šta su dugo čekali. Preimenovani Gods & Monsters, za koji su nedavno procurele mnoge informacije neće biti centralna tačka događaja, već bi to mogao biti Prince of Persia rimejk.

Remake verzija originalne Prince of Persia trilogije je pre par nedelja otkrivena na jednom sajtu za distribuciju igara, a glasine sada otkrivaju da to curenje nije bilo laž, već je nešto takvo stvarno u pripremi i nećemo morati dugo da čekamo na zvaničnu najavu.

Ova glasina dolazi od izuzetno kredibilne osobe kada su u pitanju tračevi gejming industrije, pošto je to Džejson Šrier, koji iza sebe ima niz tačno otkrivenih detalja. On je u jednoj od epizoda Triple Click Podcasta naveo da se Ubisoft naoružao raznim kvalitetnim najavama za predstojeći Ubisoft Forward, kao i da će glavna najava biti rimejk Prince of Persia igara.

Originalna Prince of Persia trilogija sačinjena je iz naslova koji su se pojavljivali krajem prošlog veka, tako da oni svakako imaju prednost sa osveženjima, a nadamo se da će to i biti slučaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top