PC

Doom Eternal zahvaljujući moderima dobio horde mod igranja

Doom Eternal je ove godine doneo nešto drugačije iskustvo u odnosu na prethodnika iz 2016. godine. Pre fanovima su bili nešto bogatije mehanike platformisanja, a pored singlplejer kampanje moguće je okušati se u asimetričnom multiplejer modu igranja.

Ako ni to nije dovoljno, moderi dodatno obogaćuju ponudu modova igranja kroz… pa modove.

Bethesda i id Software iz nekog razloga nisu implementirali horde mod igranja u Doom Eternal, ali je moder Proteh taj nedostatak ispravio. Kao što se i može očekivati od tog moda, Doomguy je stavljen pred horde neumornih demona, koji periodično postaju sve snažniji.

Da bi sve bilo zanimljivije, mod se započinje samo sa sačmaricom, a kroz eliminacije neprijatelja moguće je otključati dodatne poene za modovanje oružja, nadogradnju osobina karaktera, ali i kupovinu dodatnih života. Kako se napreduje težina igre raste, a ko uspe da dostigne finalnu rundu, prema rečima modera, očekuje ga žestok okršaj kakav nije moguće iskusiti u samoj kampanji.

Horde mod deluje kao esencijalni dodatak za Doom Eternal, makar i na ovaj način, a najbolje od svega je to što ga možete dodati potpuno besplatno, i to putem ovog linka.

Savršen način da se zabavite dok čekate na The Ancient Gods ekspanziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top