PC

Fall Guys za par nedelja dobija Easy Anti-Cheat za borbu protiv varalica

Igra koja je za jako kratko vreme sa svojom blesavošću zasenila svet jeste Fall Guys: Ultimate Knockout, koji na PC i PS4 platformama broji ukupno oko 10 miliona igrača, i to za svega mesec dana.

Zabava koju ova igra pruža pomalo ostaje u senci varalica koje su prepravile igru, i koje sa lakoćom odnose pobedu. Mediatonic za Fall Guys nije kreirao, niti je na samom početku implementirao nekakvo sredstvo protiv varanja, čime je igra došla praktično nezaštićena.

Najrasprostranjeniji vid varanja je preletanje od starta ka cilju za jako kratko vreme, što je veoma frustrirajuće pogotovu u finalnoj rundi kada je potrebno doći do krune. Igrači su rešenje za varalice našli u timskim igrama, gde su jednostavno preuštali pobedu tim koji je bez varalica.

Na svu sreću, Mediatonic radi na rešenju ovog problema i broj čitera će se najverovatnije smanjiti u Fall Guys nakon implementacije anti-cheat softvera. Uz izvinjenje otkriveno je da će Easy Anti-Cheat, softver koji se koristi u velikom broju multiplejer igara, biti implementiran u narednih nekoliko nedelja.

Sredstvo za borbu protiv varalica dolazi kroz veliki apdejt, sa kojim će verovatno doći još neke novine i izmene za igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top