PlayStation 5

Amazon greškom otkrio izgled omota za pet Playstation 5 igara

Microsoft je pretekao Sony i u potpunosti je otkrio sve najbitnije detalje za nadolazeće Xbox Series konzole koje 2K i 4K gejming čine izuzetno pristupačnim. Da li je američka kompanija stekla neku prednost time što je prva otkrila detalja tek će se videti.

Ono što je na drugoj strani sigurno je da Sony i dalje ćuti i ne otkriva nikakve detalje koje Playstation fanovi očekuju sa nestrpljenjem. Ono što smo sada saznali za nadolezeće igre dolazi putem greške Amazon Australia, na kojem su osvanuli omoti za neke od nadolazećih PS5 igara.

Saznali smo izgled omota za Playstation 5 igre koje će takođe biti i ekskluzive za nadolazeću konzolu, i to – Gran Turismo 7, Destruction AllStars, Sackboy: A Big Adventure, Demon’s Souls i Returnal.

Za neke od igara izgled omota nije finalni i moguće su izmene. Omoti su sada uklonjeni sa Amazona, i predstavljaju fini detalj za fanove koji su željni novih vesti o Playstation 5 konzoli, koje Soni nikako da otkrije.

Ovo su samo neke od nadolazećih PS5 igara, a za vas smo pripremili listu sa svim do sada najavljenim ekskluzivama.

(klik za uvećanje)
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top