Nintendo Switch

Chronos: Before the Ashes najavljen za PC, PS4, Xbox One i Switch

Chronos: Before the Ashes je sledeći naslov od Gunfire Games, deo THQ Nordic Studija i developera igara Darksiders III i Remnant: From the Ashes. Chronos predstavlja početak priče iz Remnant: From the Ashes, a igrač će biti u ulozi mladog heroja koji pokušava da spasi svoj dom od drevnog zla.

Da bi to uradio, naš protagonista mora da preživi u misterioznom lavirintu, prepunom strašnih, misterioznih stvorenja i izazovnih zamki. U borbi nema mesta za greške koje se brutalno kažnjavaju, ali u Chronos-u smrt nije kraj. Svaki put kada heroj posustane lavirint ga izbacuje i mora da čeka godinu dana. Možete ponovo da pokušate, ali ovaj put ste godinu dana stariji. Kada tek krenete u ovu avanturu lako postajete jači i brži, ali kako starite, sve važnije postaje vaše poznavanje tajnih moći.

Chronos: Before the Ashes je zasnovan na VR ekskluzivi Gunfire Games-a, ali su ga kreatori prepravili i optimizovali za sve platforme tako da VR podrška nije potrebna. Igra bi trebala da izađe 1. decembra za PC, Stadi-u, Xbox One, Nintendo Switch i Playstation 4. 

Naslov je atmosferski RPG koji prati zivotnu borbu jednog heroja koji želi da spasi svoj dom od velikog zla. Postanite mudriji, jači i moćniji dok istražujete dubine tajanstvenog lavirinta. Ali budite upozoreni, lavirint uzima veliki danak. Svaki put kada vaš junak umre, gubi jednu godinu svog života. 

Kreatori opisuju igru kao: 

  • Avanturistički RPG – osvežavajuće kombinacija elemenata i mehanika avanture i RPG
  • Komplikovana borba – razne vrste oružja, sposobnosti i magija su dostupne igračima dok lutaju kroz ovu avanturu. 
  • Jedinstvena mehanika starenja – svaki put kada igrač umre on stari jednu godinu. Morate se adaptirati na ovu komplikaciju dok napredujete kroz igru. Počećete svoju pustolovinu mladi, spretni i brzi, a završićete mudri i prilagođeniji na magiju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top