PC

Kreator Just Cause igara započeo rad na najvećem projektu do sada

Pompezna objava dolazi od strane Avalanche Studios, kreatora Just Cause serijala.

Ovaj developer prikuplja ljudstvo za rad na potpuno novom projektu, na kojem će rad predvoditi divizija iz Njujorka, mesto za koje je sada raspisan konkurs, Traže se developeri primarno sa iskustvom u razvoju open-world igara, i sve sa ciljem pomeranja granica u video igrama.

Projekat nije imenovan, ali studio Avalanche ga opisuje kao “najveći i najbolji AAA projekat na kojem rade”. Lako je zaključiti na osnovu toga da će svet igre biti masivan, ali izgleda da će se detaljnije raditi i na animacijama. U oglasu koji je raspisan za gejmplej animatora navodi da će jedan od izazova biti podizanje kvaliteta animacija sa kreiranjem novih animacija i izmenom postojećih alatki.

To znači da bi endžin koji Avalanche koristi za izradu igara dobio veliko osveženje, ili bi se čak moglo raditi o potpuno novom pokretačkom endžinu. Za sada nije poznato o kojem je projektu reč, ali velika je verovatnoća da se radi o petom nastavku u Just Cause serijalu.

Divizija iz Njujorka je zaslužna za izradu Just Cause 3, kojeg četvrti deo iz 2018. nije nadmašio, tako da bi Just Cause 5 možda vratio slavu serijalu sa još većim ambicijama. Naravno, moguće je i da se radi o nekom potpuno novom projektu nevezanom za ranije naslove studija Avalanche.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top