PC

Nakon NFL 21, i NBA 2K21 bombardovana negativnim ocenama zbog nedostatka inovacija

NBA 2K21 je još jedna sportska igra za predstojeću sezonu je stigla u kupovinu, nalazi se čak i na našoj top 10 listi naslova u septembru. Ona se dosta razlikuje od NFL 21 koji je izašao u avgustu, ali opet imaju jednu sličnost – negativnu reakciju publike.

Madden NFL 21 je dobio obeležje kao najniže ocenjena igra ikada na Metacriticu, sa 0.3/10, a NBA 2K21 nije prošao nešto bolje. Ovaj košarkaški naslov iza kojeg stoji 2K Games je već po samom izlasku bombardovan negativnim ocenama na Metacritic, sa pprosečnom ocenom od 1.0/10 za PS4 verziju, dok je za ostale rejting nešto viši.

Razlog za bombardovanje negativnim ocenama je sasvim opravdan po pisanjima nezadovoljnih fanova, kritikuje se nedostatak inovacija, i praktično nepostojeća razlika u odnosu na prošlogodišnju verziju. Mnogi NBA 2K21 nazivaju copy-paste naslovom, a negativna reakcija publike je primetna i na Steam platformi, gde je 77% utisaka negativno.

Naravno, fanovi se sa pravom bune, i mnogi će verovatno odustati od kupovine next-gen verzije igre kojoj su iz 2K Games ponosito povećali cenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top