PC

Rad na Skull & Bones započeti iznova, biće dosta drugačiji nego originalna verzija

I pored toga što Ubisoft relativno često otkriva nove detalje o svojim igrama, postoje dva naslova o kojima baš dugo nismo čuli ništa novo – Beyond Good & Evil 2 i Skull & Bones.

Za Beyond Good and Evil 2, navodno AAAA igru, Ubisoft je i sam naglasio da će proći dosta vremena dok ne dobijemo nove detalje pošto se radi o dugom razvojnom putu. Sa druge strane, za Skull & Bones, situacija je bila dosta neizvesna.

Ovaj multiplejer naslov sa pomorskim bitkama po uzoru na one iz Assassin’s Creed: Black Flag je trebao izaći tokom 2018. godine, kada je odložen za 2019.  i od tada Ubisoft započinje dugi period tišine. Očigledno je da je Skull and Bones imao dosta problema i da se finalna vizija ne bi dopala fanovima, zbog čega se francuska kompanija odlučila na veliku promenu.

Pročitajte još: Skull & Bones dobija TV seriju

Navodi od pre par meseci su sada i zvanično potvrđeni otvorenim pismom kreativnog producenta za Skull & Bones, Elizabet Pelen, koja je navela da se iznova započeo rad na igri i da će ona doći sa potpuno novom vizijom. U pismu je navedeno da je rad iznova već od ranije započet, i da je do te promene došlo zbog raznog niza poteškoća.

Nažalost, nije se govorilo o tome kako će se novi Skull & Bones razlikovati od prethodne verzije, a na to ćemo verovatno morati i da sačekamo, pošto igra neće biti deo nove Ubisoft Forward prezentacije, već će novi detalji biti otkriveni tek naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top