Vesti

Ninja ponovo doleteo na Twitch, postao ekskluzivni partner

Ninja slobodni letač, doleće na Twitch(ponovo).

Jedan od najpopularnijih strimera ikada, Tajler Ninja Blevins, svoju slavu započeo je na Twitch platformi pre par godina sa izlaskom Fortnite: Battle Royale. Taj multiplejer naslov nije napustio, ali Twitch jeste u potrazi za više nula.

Zato je tek tako, praktično preko noći, sve fanove na Twitchu ostavio i preleteo na Mixer, platformu kompanije Microsoft od koje je dobio 20-30 miliona dolara za prelazak. Mnogi obožavatelji su, prirodno, prešli na Mixer sa Ninjom, ali to, uz niz drugih strimera nije pomoglo da Mixer barem malo ugrozi Twitch, što je rezultovalo gašenjem platforme.

Ninja je postao slobodan letač u nadi da će se negde ugneziditi, što je sada i uspeo. Ovaj strimer se vraća na staro mesto, rodni Twitch i to kao ekskluzivni partner. Nije ozvaničeno koju je sumu Blevins potpisao, ali pošto se radi o ugovoru koji važi nekoliko godina, verovatno je blozu one koju je Microsoft izdvojio, ako ne i više.

Pre ovog partenrstva mislilo se da će Ninja preći na Youtube Gaming, ali to ipak nije slučaj, iako bi vlasnici svih platformi želeli da ova planetarna zvezda bude baš njihova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top