PC

Predstavljanje novog Dragon Ball FighterZ karaktera i kako kako ga ispratiti

Bandai Namco je pripremio novi događaj na kome će predstaviti Master Roshi-a i prezentovati novi peč koji bi trebalo da izbalansira ovu popularnu tuču.

Potvrđeno je da će se popularni kornjačin vrač pridružiti zavidnom broju boraca u Dragon Ball FighterZ ovog meseca a sada znamo i kad možemo očekivati više detalja.

Nova epizoda Dragon Ball FighterZ šoua će biti prikazana ove nedelje 13. Septembra u 20 časova u kojoj ćemo konačno imati priliku da vidimo detaljnije Master Roshi-a i informacije o novoj zakrpi. Novi borac je treći koji je izašao u trećoj sezoni DLC-ova i biće dostupan igračima sa sezonskom propusnicom 16. Septembra, a svima ostalima 18. septembra.

Gde i kad mogu da pratim Dragon Ball FighterZ šou?

Sledeća epizoda emisije biće emitovana u nedelju 13. septembra na zvaničnom Twitch kanalu igre. U koje vreme biste trebali da se smestite ispred svojih monitora zavisi od regiona.

VB – 7pm BST

Evropa – 8pm CEST

Zapadna obala US – 11am PDT

Istočna obala US – 2pm EDT

Imaćemo priliku da vidimo kako izgleda gemplej sa Master Roshi-em, saznamo više o nacionalnom prvenstu koje bi trebalo da počne u Oktobru, kao i koji takmičari će biti pozvani.

Biće i govora o obećanom apdejtu koji bi trebao da izbalansira određene aspekte igre i koji će se verovatno pojaviti u isto vreme kad i novi karakter.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top