Nintendo Switch

Borderlands 3 dolazi na Switch?

Nintendo Switch konzola beleži ogromnu popularnost, sa brojem prodatih primeraka koji konstantno raste, povećanjem prozivodnje i velikom količinom igara.

Normalno je već da kompanija Nintendo sama donosi dosta naslova na svoje konzole, ali kod Switch uređaja i prisutan i trend da mnogi drugi izdavači ulažu ogromne napore kako bi portovali svoju igru.
Do sada smo videli dosta AAA igara koje su se nekim čudom pojavile na konzoli koja je dosta slabija od, recimo, PS4 i Xbox One, kao što je recimo Switcher 3, pardon, Witcher 3.

Izgleda da će još jedna igra AAA kalibra osvanuti u verziji za Nintendo Switch, i u ovom slučaju radi se o Borderlands 3. Glasina dolazi od strane studija Fractured Byte, koji je kolekciju prethodnih Borderlands igara doneo na ovu prenosivu konzolu.

U nedavno objavljenom listingu za posao, traga se za osobom koja bi pomogla ostatku razvojnog tima da igre poput Borderlands 1 i 2 donese na Nintendo Switch. Drugih detalja nema, tako da ne znamo na koji način će ovaj naslov iz prošle godine doći na Switch. Borderlands 3 je ipak dosta modernija igra u odnosu na ranije izdanja u serijalu, a čak je i najavljena next-gen verzija sa 4K60FPS detaljima.

Ako se ova glasina ostvari, biće to veliki uspeh za developere čime će se mnoga vrata otvoriti za druge naslove. Nije isključeno i da će se ova igra pojaviti za moćniju verziju Switch konzole, koja je u planu za narednu godinu sa 4K rezolucijom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top