PC

Kako da se priključite CoD: Black Ops – Cold War zatvorenoj beti?

Novi naslov Treyarch-a bi trebalo da izađe u novembru ali je studio počeo tiho da deli beta kodove u svom diskord serveru.

Novi CoD naslov je predstavljen pre nedelju dana a zainteresovanost za ovu pucačinu i dalje nije opala jer je milionski auditorium imao priliku da uživa u prezentaciji i nešto gempleja. 

Ove nedelje pažnja se preusmerava na otvorenu betu koja je najavljena za 8-12. oktobar, za korisnike Playstation 4, dok će svi ostali moći da se priključe od 15-19. oktobra. 

Ali šta ako bismo vam rekli da možete da pristupite igri i pre toga, u fazi zatvorene bete? Ispostavilo se da Treyarch koristi svoj diskord, i već dva dana deli po 50 kodova srećnim korisnicima za bilo koje platforme. Developeri planiraju da uvedu još ljudi u igru da bi testirali opterećenost servera i kako bi prepravili bagove, tako da možete da se kladite da će borba za tih 50 kodova biti surova. Jedino šta možemo je da vam poželimo sreću, i pokušamo da vam pomognemo da lakše dobijete kod. I to prateći ove korake:

  1. Uđite na Treyarch Diskord
  2. Da bi povećali sebi šanse, desni klik na beta-codes kanal i podesite notifikacije za sve poruke. 
  3. Posle toga, desni klik na Treyarch server, i uđite u Notification Settings, zatim uključite ‘’Mobile Push Notification’’ kako bi dobijali obaveštenja i na mobilnom telefonu. 
  4. Kada dobijete ključ potrebno je da odete na Beta Redeem stranu na sajtu i ubacite svoje podatke. 
  5. Ne zaboravite da zagrejete prste jer će sigurno biti trke za kodove

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top