Vesti

Najnoviji trejler za PS5 igru Godfall prikazuje izgled borbi

Jedna od prvih Playstation 5 igara, Godfall, koja je najavljena prošle godine, dobila je novi trejler sa fokusom na borbenu mehaniku.

Dosadašnji materijal koji je objavio Gearbox bavio se drugim elementima, kao što je kastomizacija, loot i slično, a sada su direktno prikazane borbe koje očekuju igrače u Godfall.

Borbe izgledaju prilično impresivno na osnovu prikazanog, što i treba biti slučaj pošto se radi o centralnom elementu gejmpleja, Vidimo različita čudovišta, kao i drugačije opcije za pristup borbi, što znači više slobode za igrače.

Oružje će imati velikog uticaja na stil borbe, bilo da se koristi mač ili koplje, a tu su i dupli mačevi i štit koji se može bacati za dodatnu štetu nad neprijateljima.

Godfall će se pojaviti krajem godine za PC i Playstation 5 konzolu, i to u tri različita izdanja. Prvo je ono stadnardno sa cenom od 60$, potom sledi deluks edicija koja za 80 dolara pruža i pristup prvoj ekspanziji, i na kraju Ascended edicija, koja uz sav prethodni sadržaj donosi i paket kozmetičkih dodataka za igru i košta 90 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top