Vesti

Takmičenje u brzom prelaženju igara, Awesome Games Done Quick 2021, će se održati u onlajn formatu

Pandemija korona virusa ne jenjava, već se i dalje održava u velikom broju zemalja bez naznake da će uskoro popustiti. Zbog toga je budućnost raznih sajmova i događaja i dalje neizvesna, odnosno format u kojem će se održavati.

Organizatori godišnjeg speedrun takmičenja koje se tradicionalno održava u januaru, Awesome Games Done Quick, odlučili su da promene način održavanja, i da umesto masovnog okupljanja sva takmičenja budu održana u digitalnom, odnosno onlajn formatu.

Period održavanja će ostati isti kao što je i planirano, u periodu od 3. do 10. januara 2021. godine. Registracije za takmičare i volontere će uskoro biti pokrenute, i verovatno će opstati ogromno interesovanje kao do sada, pošto je letnja varijanta događaja, Summer Games Done Quick prošla prilično dobro.

Tokom letenjeg događaja koji je zbog korona virusa održan u onlajn formatu prisustvovao je veliki broj učesnika i još više publike, koja je donirala ukupno čak 2,3 miliona dolara za humanitarno udruženje Lekari bez granica. To je više nego dobar pokazatelj da će humanitarno takmičenje u brzom prelaženju igara u onlajn formatu biti podjednako popularno kao i pre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top