PC

Da li je vaš računar spreman za Watch Dogs: Legion? Objavljeni detaljni sistemski zahtevi za igranje u 1080p, 1440p i 4K rezoluciji

Uh, uh. Oktobar postaje prilično zauzet mesec kada su u pitanju dolasci dugo očekivanih igara, pošto se samo ređaju najave AAA naslova.

Jedna od igara koja dolazi u desetom mesecu 2020. godine je i Watch Dogs Legion, najnovija igra u serijalu o hakerima koja će imati prilično jedinstveni sistem zbog kojeg će biti moguće igrati kao bilo koji NPC.

Do sada smo imali prilike da vidimo dosta trejlera koji govore o samim elementima igre, pa čak i kratki film koji bolje prikazuje distopijski London, a sada je red došao na same sistemske zahteve, što verovatno zanima sve PC igrače.

Sistemska zahtevnost igre otkrivena je u poprilično detaljnom maniru, sa čak 6 kategorija, u zavisnosti od nivoa detalja i rezolucije u kojoj igrači planiraju da igraju. Tu su sistemski zahtevi za igranje u 1080p na niskim i visokim podešavanjima, igranje u 1440p, 4K rezoluciji, kao i zahtevi za igrače koji žele da Legion igraju sa ray-tracing detaljima.

Za Ultra podešavanjima će vam biti potrebna 2080Ti grafika za 11GB VRAM-a, a pritom je potrebno preuzeti i specijalni paket sa teksturama visoke rezolucije, teškim oko 20GB. Inače, Watch Dogs Legion zauzima iznenađujuće malo prostora, pošto je potrebno svega 45GB na vašem hardu.

Detaljne sistemske zahteve možete pogledati ispod(klik za uvećanje).

Prvi Watch Dogs naslov je imao dosta problema kada se pojavio, pre svega na PC platformi kao izuzetno nestabilan port, gde je i kvalitet grafike smanjen u odnosu na onaj prikazan u trejleru. Treći naslov koji uskoro stiže deluje dosta dobro i prisutne mehanike imaju puno potencijala, tako da se nadamo da Ubisoft neće zabrljati.

Watch Dogs Legion stiže 29. oktobra za PC, PS4 i Xbox One, a 10. novembra izlazi za Xbox Series X i S konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top