PC

EA u potpunosti povlači ime Origin iz upotrebe

Electronic Arts se potpuno okreće u drugom pravcu. Kompanija neće više imati veze sa EA Access-om i digitalnom platformom Origin pošto su lansirali novu EA Play desktop aplikaciju.

EA je još u avgustu preimenovao EA Access i osnovnu Origin Access pretplatu u EA Play, tako da će ovaj potez kombinovati usluge i poboljšati ih, u odnosu na ranija EA iskustva, kroz jedan zajednički brend. Izdavač je objasnio da će nova EA Desktop aplikacija ponuditi veće brzine prilikom preuzimanja i ažuriranja igara. Služiće kao glavna tačka gde igrači mogu da se povežu sa svojim prijateljima, na svim platformama, i mesto gde mogu da provere detalje vezane za njihovu pretplatu.

Čelnici iz EA su rekli da žele da kreiraju funkcionalnije i brže socijalno orijentisano iskustvo, kako bi ova aplikacije postala najbolje mesto gde se korisnici mogu povezati sa ljudima koje vole u okviru igara koje žele da igraju.

Na ovaj način igrači imaju još jednu opciju za igranje EA naslova, pošto je EA Play, sa obiljem igara, od skoro dostupan na Steam-u i na konkurentskim digitalnim prodavnicama. EA Play će postati i deo Xbox Game Pass servisa krajem godine, što bi značilo da će igrači dobiti pogodnosti obe usluge bez dodatnih troškova.

Kompanija se ove godine fokusirala na pristupačnost svojih naslova, i radi na tome da prenese svoju ponudu na što više platformi. Napreduje i povećanje prisustva na Nintendo Switch konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top