PC

Novi sinematik za Star Wars Squadrons govori o sukobu pilota Imperije i Republike

Star Wars: Squadrons je najnoviji naslov u popularnoj franšizi koji će se pojaviti početkom narednog meseca.

U susret izlasku, izdavač Electronic Arts pripremio je solidan reklamni materijal, koji se pored gejmplej trejlera ogleda i u vidu sinematika/animiranog filma. Uloga sinematika je uvod u kampanju koju će Squadrons nuditi, pa tako on funkcioniše kao prequel za dešavanja koja ćemo iskusiti u samoj igri.

Sinematik nas upoznaje sa jednim od glavnih likova u kampanji, Vaskom Grej, i u trajanju od oko 7 minuta imamo prilike videti dosta letačke akcije i emotivnih trenutaka, klasično za Star Wars.

Ovaj kratki animirani film je napravljen u prilično dopadljivom stilu, i kao Star Wars fanovi bismo rado odgledali i dužu verziju, kada bi postojala. To je i očekivano pošto je u izradi učestvovao i LucasArts direktno.

Star Wars: Squadrons izlazi 2. oktobra za PC, PS4 i Xbox One, i posedovaće VR podršku. Ako planirate da ovaj naslov zaigrate na PC-u onda obavezno proverite da li vaša mašina podržava zahteve.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top