PlayStation 5

Najavljena nova God of War igra, stiže 2021. godine

Mislili smo da je Final Fantasy XVI najveće iznenađenje na nedavnoj Playstation 5 prezentaciji, ili najava Hogwarts Legacy naslova, a zapravo nije ni jedno ni drugo.

Nakon što je otkrivena cena i datum izlaska Playstation 5 konzole, Soni je imao još nešto da prikaže fanovima uvek željnim velikih najava. To je bio tizer, a ujedno i najava za najnoviji God of War naslov.

Najava se ogleda u kratkom videu, gde se može čuti dobro poznati Kratosov glas, a prikazane su rune iz igre, sa tekstom “Ragnarok is Coming”.

Iako nisu pruženi dodatni detalji vezani za ovaj naslov, vidimo da će se Kratos nešto duže zadržati u nordijskim predelima, pošto mu jedna igra očigledno nije bila dovoljna da ispuni sve obaveze.

Moraćemo da sačekamo za još detalja, a kao period izlaska možemo očekivati 2021. godinu. Novi God of War će prirodno biti Playstation 5 ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top