PlayStation 5

Otkrivena cena Playstation 5 konzole! 19. novembra izlazi u celom svetu

Pošto je Microsoft otkrio sve važne detalje vezane za Xbox Series konzole, Soni je uvideo da nema šta da čeka i održao je specijalni događaj posvećen u potpunosti Playstation 5 uređaju.

Na ovom događaju otkriveno je ono što do sada nije, a ujedno i najvažniji deo za sve kupce – cena Playstation 5 konzole. Soni je otkrio da će standardno izdanje PS5 koštati 499 dolara, dok će digitalna verzija konzole bez Blu-Ray čitača diskova biti nešto jeftinija sa cenom od 399$.

Cena i ne čudi, već je sasvim očekivana, pogotovu pošto su ranije glasine upućivale na isto. Standardna verzija Playstation 5 konzole ima istu cenu kao i Xbox Series X. Datum izlaska se razlikuje, pa će tako PS5 doći nešto kasnije nego suparnih.

Soni je otkrio da će Playstation 5 postati dostupan za kupovinu od 19. novembra u celom svetu, a nedelju dana ranije, odnosno 12. novembra, postaće dostupan u Japanu, Južnoj Koreji, Australiji, Novom Zelandu i Sjedinjenim Državama.

Sa cenom je prikazan i potpuno novi video koji izbliza prikazuje futuristički dizajn Playstation 5 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top