PC

Počela je otvorena beta za Primordials of Amyrion, hrvatskog studija GD Entertainment

Komšije iz hrvatske, studio GD Entertainment, uz izdavača WIREGAMES, poziva da zaigrate Primordials of Amyrion tokom trajanja beta testiranja od 14. septembra do 21. septembra.

Primordials of Amyrion je multiplejer strategije gde igrači preuzimaju ulogu Primordiala te vladaju Realmovima i vode vojske s ciljem osvajanja prevlasti u Amyrionu. “One will rise, Many will fall”. Borbe se odvijaju u vidu 1v1 duela protiv drugih Primordiala i njihovih vojski, istovremeno upravljajući i vodeći brigu o resursima, a tokom čitavog procesa se biraju unapređenja za građevine, razne Champione i jedinice. Odabir prave strategije će biti ključan za pobjedu. 

Igrači se mogu služiti raznim strategijama, imajući na izbor veliki broj borbenih jedinica raspoređenih kroz više različitih vojski. Unapređujući građevine, Champione, jedinice i Primordiale, cilj je okrenuti bitku u svoju koristi u ovoj jedinstvenoj 1v1 strategiji. Igra se fokusira na upotrebu znanja i veština tokom borbi, kao i u raspolaganju resursima, pošto će to biti ključno za pobedu.

Igru je moguće preuzeti preko vodećih platformi, kao što su Epic Games Store ili Steam. Primordials of Amyrion izlazi u Early Access na spomenutim platformama 6. oktobra 2020.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top