PlayStation 5

Pogledajte 7 minuta PS5 gejmpleja iz Spider-Man: Miles Morales

Na nedavnom događaju posvećenom Playstation 5 konzoli nismo videli samo novitete po pitanju igara, već je Sony pružio i nove detalje za igre koje je predstavio u junu.

Tu je novi gejmplej snimak  iz Spider-Man: Miles Morales naslova, PS5 ekskluzive. U trajanju od oko 7 minuta, igra prikazuje snegom prekriveni Njujork, gde je bilo prilike pohvaliti se novim animacijama i unapređenom grafikom u odnosu na original iz 2018. godine.

Imate prilike da vidite i određene detalje iz kampanje koja se odvija godinu dana kasnije u odnosu na prethodnika, kao i sukob sa antagonistom.

Spider-Man: Miles Morales izlazi zajedno sa Playstation 5 konzolom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top