Hardware

Steelseries predstavio nove slušalice – Arctis 9

Steelseries je sa svojom serijom Arctis slušalica napravio veliki uspeh pre svega zahvaljujući odličnim performansama ali i velikoj udobnosti svih modela. Sada je predstavio Arctis 9 – bežične slušalice koje rade i preko bežičnog prijemnika ali i preko Bluetooth konekcije pa tako podržavaju i PC i PS4 konzole.

Kada pogledamo vizuelno Arctis 9 slušalice u potpunosti slede dizajn koji je uspostavljen sa Arctis serijom, a posebno su slične baš bežičnom Arctis 7 modelu koji nas je prosto oduševio još na testu pre par godina. Tu su neverovatno udobni jastučići od tkanine i memorijske pene, kao i odličan headband sa kombinacijom trake od skijaških naočara koji je i udoban i čvrsto drži slušalice na glavi.

Arctis 9

Međutim glavni pomak je ovde napravljen u tehnologiji – za komunikaciju sa PC računarom koristi 2.4GHz prijemnik koji omogućava audio u potpunosti bez kašnjenja ali ga čak istovremeno možete priključiti i na Bluetooth. Tako ako vam na primer u toku igre zazvoni mobilni telefon koji je uparen sa Arctis 9 se možete javiti bez potrebe da prekidate igru! Bluetooth konekcija mu omogućava i kompatibilnost sa PS4 konzolama, a Steelseries navodi da će Arctis 9 biti kompatibilan i sa predstojećim Playstation 5.

Trajanje baterije od više od 20 sati je takođe jedan vrlo impozantan rezultat, a uređaj možete koristiti i dok se puni preko kabla. Na PC računarima je tu i DTSHeadphone:Xv2.0 surround zvuk koji vam daje odlično pozicioniranje u prostoru. Mikrofon koristi SteelSeries ClearCast tehnologiju kako bi vam glas zvučao prirodnije što je potvrđeno i kroz Discord sertifikaciju. Konačno na samim slušalicama se nalazi i ChatMix kontrola kojom možete uticati na to koliko jako ćete čuti saigrače a koliko efekte iz igre kako biste najbolje vladali situacijom u datom trenutku.

Arctis 9 se uskoro očekuje u prodaji po ceni od oko 200 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top