PlayStation 5

Devil May Cry 5 stiže za sledeću generaciju konzola sa nizom osveženja

Predstavljanje Devil May Cry 5: Special Edition-a na nedavnom Playstation događaju nam je otkrilo da će ova verzija igre biti dostupna istog dana kada i nova Playstation konzola. Nadograđena verzija DMC5 će iskoristiti prednosti koje dolaze sa novom konzolom tako da ćemo imati priliku da iskusimo realnije senke i osvetljenje. Dobićete i izbor između prioritizacije  rezolucije (do 4K sa 30 fps) a moći ćete i da uživate u vašim akrobatskim komboima u 120 fps modu.

U specijalnoj ediciji obožavateljima je ispunjena želja i moći će da konačno igraju sa Vergilom. Capcom je dodao i turbo mod u kome ćete moći da ubrzate igru do 1.2 puta a ubačen je još jedan nivo težine Legendary Dark Knight. Izvori iz kompanije su objasnili da će nova težina iskoristiti snagu nove konzole i baciti duplo više protivnika na vas. Još jedna stvar koja će začiniti ovu već dobru igru je novi Playstation 3D audio endžin.

Novu ediciju Devil May Cry 5 možete uskoro igrati na PS5, Xbox Series X i Xbox Series S konzolama. Nažalost PC igrači neće dobiti osveženja koja dolaze za konzole u vidu Special edicije, ali će barem dobiti DLC koji donosi Vergila

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top