PlayStation 5

Playstation 5 igre će koštati 70$ – Među njima Demon’s Souls Remake i Spider-Man: Miles Morales

Playstation 5 konzole dolaze sa cenom od 400/500$ u zavisnosti od željene verzije, što je sasvim razumna cena, pogotovu kada se u obzir uzmu faktori i otežavajuće okolnosti pod kojima će se nova generacija pojaviti 19. novembra.

Ovo predstavljanje pokrenulo je i temu poskupljenja igara, koja je bila aktuelna pre par meseci. Soni će se priključiti trendu “dizanja” cena, pošto je izjavio kako će PS5 igre koštati 70 dolara umesto 60, što je do sada bilo takozvani standard.

To će svakako važiti za sve AAA ekskluzive na kojima rade Sony studiji, a za sada je potvrđeno da će biti potrebno izdvojiti 70 dolara za Demon’s Souls Remake, Destruction All Stars i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Igrači za porodične igre, i one izvan AAA ranga, mogu očekivati nižu cenu, kao što će recimo Sackboy A Big Adventure koštati 60 dolara.

Što se tiče igara na kojima rade drugi studiji i izdavači, slika o povećanju nije potpuno jasna, ali će verovatno veliki broj njih podići cenu igara. Nedavno je Activision potvrdio da će Call of Duty: Black Ops Cold War verzija za novu generaciju konzola koštati 70 dolara, dok drugi izdavači prate situaciju.

Playstation ekskluzive koje će se pojaviti od prvog dana za PS5 su:

  • Demon’s Souls
  • Spider-Man: Miles Morales
  • Astro’s Playroom
  • Destruction All Stars
  • Sackboy: A Big Adventure
  • Devil May Cry 5: Special Edition(na drugim platformama stiže samo Vergil DLC)

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top