PC

Stigao je novi trejler za Deathloop

Pored brojih naslova koje smo mogli da vidimo na nedavnoj Playstation proslavi, u oko nam je zapao naslov od naših dobro poznatih prijatelja iz kompanije Bethesda. Deathloop nam izgleda kao mešavina Hitman-a i Dishonored-a, što nije čudno jer igra dolazi upravo od tima koji je radio na Dishonored serijalu, Arkane Studios. Mada smo primetili konverzaciju karaktera koja podseća na usiljenu duhovitost iz Wolfenstein serijala.

Glavni karakter Kolt je ubica koji je zaglavljen u vremenskoj petlji i misli da je potrebno da ubije osmoro ljudi da bi se oslobodio. Kako pucnjava krene možemo da vidimo dosta sličnosti sa Dishonored-om, i čini se da protagonista poseduje moći savijanja realnosti, teleportaciju, telekinezu koje može da iskoristi kako bi uklonio svoje mete. Ono što je posebno zanimljivo je prisustvo još jednog karaktera, koga će drugi igrač moći da kontroliše u multiplejeru, čiji zadatak je da ubije našeg protagonistu. Zvuči kao interesantna ideja, a kako sve to izgleda u pokretu pogledajte u novom trejleru.

Deathloop je planiran za drugu četvrtinu 2021 i izlazi za Playstation 5 i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top