PC

Watch Dogs 2, Football Manager 2020 i Stick It To The Man potpuno besplatni na Epic Store

Veliko iznenađenje dolazi od Epic Games Store platforme za distribuciju igara. Ovde već nedeljama unazad nije podeljena neka preterano vredna igra, već je pažnja više bila usmerena ka indie naslovima.

Sada je prekinuta pauza sa čak tri kvalitetna naslova. Ponudu predvodi Watch Dogs 2, a prvi deo u serijalu ste svakako već imali prilike da preuzmete. Epic Games daruje ovaj naslov zato što treći deo u serijalu, Watch Dogs Legion, dolazi za oko mesec dana i nedavno smo dobili sistemske zahteve.

Druga igra u ponudi je Football Manager 2020, simulacija upravljanja fudbalskim klubovima, gde su pokriveni svi aspekti menadžerisanja, a ne samo trčanje po terenu.

Treći naslov je skromniji akcioni platformer koji vodi u svet sačinjen samo od papira i nalepnica sa prilično uvrnutim elementima. Taman ako želite da se odmorite od hakovanja i fudbala.

Sve trenutno besplatne igre možete preuzeti do 24. septembra na ovom linku. Potrebno je samo proći kroz proces kupovine i to je to, naslovi ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top