PC

Looter-slasher studija Gearbox, Godfall, izlazi 12. novembra

Još jedna igra koja dolazi za narednu generaciju dobila je datum izlaska. U ovom slučaju je to Godfall, akcioni-RPG naslov iz kojeg stoji Gearbox, kreator Borderlands serijala.

Godfall će izaći 12. novembra za PS5 sisteme i za PC platformu, putem Epic Games Store, gde će ostati ekskluziva kroz godinu dana.

Datum izlaska ne čudi, pošto je ipak 12. novembar datum kada će se i Playstation 5 konzola pojaviti, a Godfall je još od najave prošle godine planiran za pojavljivanje istog dana.

Igra donosi next-gen vizuale, puno loota i borbi, što smo mogli videti u nedavnom trejleru fokusiranom na okršajima sa raznim bićima. Godfall poseduje i društvenu komponentu, pošto će pored solo igranja, postojati i opcija za duo i trio kooperativno igranje.

PS5 dolazi 12. novembra u SAD, Kanadi, Japanu, dakle najvećim tržištima, dok ćemo mi u ostatku sveta morati da sačekamo 19. novembar

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top