PC

Pucačina Disintegration ostaje bez podrške samo par meseci nakon izlaska

Naslov prvenac studija V1 Interactive, naučno-fantastična pucačina Disintegration, nije uopšte dobro prošao kod igrača iako je Halo formulu ponudio na nešto drugačiji način koji bi trebao privući fanove.

To se nije desilo, pošto je interesovanje za igru bilo izuzetno slabo, gde je na Steamu zabeleženo samo 600 konkurentnih igrača nakon izlaska 15. juna.To slabo interesovanje je već donelo odluku developera da polaku dižu ruke od Disintegration.

U objavi za javnost, otkriveno je da će Disintegration ostati bez servera za multiplejer, pošto se oni gase. Samim tim, multiplejer više nema svrhu postojanja u igri, tako da će i on biti uklonjen. Prodavnica unutar igre je već “zatvorena”, dok će serveri i multiplejer mod biti uklonjeni 17. novembra.

Sama igra, sa singlplejer kampanjom i modovima, ostaće i dalje igriva i dostupna za kupovinu.

Studio ovako smanjuje troškove održavanja, a nažalost igra je retko kada imala dovoljan broj igrača za neko solidno multiplejer iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top