Kolumne

Play!Zine nagradni konkurs – Pošaljite nam svoje figurice i proširite kolekciju

Pozdrav dragi čitaoci, nadamo se da uživate u našem septembarskom broju časopisa Play!Zine.

Mi već uveliko vredno radimo na  oktobarskom broju i rešili smo da stranice najnovijeg časopisa obogatite upravo vi, a da pritom osvojite i neke nagrade.

Stoga smo rešili da organizujemo nagradni konkurs u kojem ćete nam pokazati kolekciju figurica koju posedujete, a imaju veze sa video igrama. Na fotografiji je potrebno iskazati kreativnost, tako da kolekciju može činiti i jedna figurica.

Fotografije je potrebno poslati na adresu editor@play-zine.com, gde je potrebno navesti ime i prezime učesnika. Konkurs je otvoren do 29. septembra.

Članovu uredništva Play! časopisa će odabrati najkreativnije fotografije koje ćemo objaviti u oktobarskom broju magazina.

Nagrade koje se mogu osvojiti su:

  • Cute but Deadly figurica Winstona iz Overwatch
  • Loot Llama Fortnite POP! figurica
  • Far Cry 4 Pagan Min King of Kyrat statua
  • Minecraft Baby Sheep pliš
  • Funko Star Wars BB-8

Nagrade obezbedio:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top