Vesti

Pošto dosta igrača nije završilo kampanju u The Witcher 3, ona Cyberpunk 2077 će biti kraća

Dobili smo još jedan detalj vezan za Cyberpunk 2077, i vezuje se za sam obim kampanje koja će doći sa igrom.

Zanimljivo, iako sama igra upućuje na to da će u svakom smislu biti veća od prethodnih projekata developera CD Projekt, to neće biti slučaj. U intervjuu nakon završenog Night City Wire događaja, otkriveno je da će kampanja biti kraća u odnosu na onu koju nudi The Witcher 3: Wild Hunt. Za to je navodno razlog što dosta igrača zapravo nije ni završilo kampanju u Witcher 3 iako su dosta dugo napredovali kroz priču. Kao razlog se navodi da su dobili dosta žalbi na trajanje kampanje, što su naravno iz CDPR shvatili ozbiljno.

Pogledajte još: Otkriveni sistemski zahtevi za Cyberpunk 2077

Nije tačno otkriveno koliko će sati biti potrebno za prelazak Cyberpunk 2077, ali kampanja će definitivno biti ispod 50 sati, pošto vam je za njen prelazak u The Witcher 3 potrebno oko 52 sata. Developeri poručuju da će kampanja kraće trajati zato što žele da igrači iskuse priču u celosti. Sa druge strane, sporednih aktivnosti dosta više.

Kampanja, kao i sama igra, biće dopunjeni DLC sadržajem kojeg će biti u višoj meri nego kod The Witcher 3, i to naravno besplatno, a u planu je i multiplejer mod koji je potpuno drugi projekat.

Dok čekamo na 19. novembar, bacite pogled na najnoviji CP2077 trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top