PC

Quantum Error najavljen i za Xbox Series X

Kreatori Quantum Error-a su početkom godine najavili da će njihov novi naslov izaći za Playstation 4 i 5 konzole a od danas je poznato i da će korisnici Xbox Series X takođe imati priliku da igraju ovu pacačinu iz prvog lica. 

Team Kill Media je studio koji je zaslužan za Kings of Lorn, a njihov najnoviji naslov Quantum Error će izgleda sadržati sličnu atmosferu kao i prethodna igra. Radnja se odvija u 2109. godini, na istraživačkom objektu Monad Quantum nekih 30 milja od obale Kalifornije. Nepoznati entitet napada kompleks i obavija ga vatrom, ali preostali radnici uspevaju da pošalju poziv u pomoć vatrogasnoj službi u Garboa-u, odeljenju u San Francisku. 

Šef vatrogasne službe Sturgis odaziva se pozivu, i zajedno sa kapetanom Jakob Tomasom i partnerom Šejn Kostom sleće helikopterom na kompleks Monad. Imate veoma jednostavnu misiju. Spasiti što više života iz zapaljenog kompleksa i izvucite živu glavu. Međutim, šta započinje kao spasilačka misija ubrzo pada u vodu kada ustanovite da situacije nije baš onakva kakva se čini. 

Nije mnogo igara iz horror žanra najavljeno za konzole nove generacije. Nadamo da će ovaj naslov Team Kill Media-e bolje proći od njihove prethodne kreacije koja nije prodala mnogo kopija, a i nije imala ni sjajne ocene korisnika. Pogledajte u gempleju ispod da li je ovo igra za vas. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top