PC

Saznajemo nove detalje o Hogwarts Legacy – biće singlplejer igra

Dosta fanova je prijatno iznenadila vest, na poslednjem Playstation 5 događaju, da čuvena franšiza o avanturama mladih čarobnjaka stiže na naše kompjutere i konzole sledeće generacije. Na žalost, u tom momentu nismo dobili više informacija o igri, ali nismo morali dugo da čekamo. Izdavač je danas izbacio dosta novih informacija koje nam pružaju bolji uvid o kakvom naslovu je reč.

Hogwarts Legacy će biti igra za jednog igrača, open-world, akcioni rpg smešten u čarobnjački svet 1800-tih, koji će igrače staviti u ulogu jednog od studenata Hogwarts School of Witchcraft and Wizardy. Ljubitelji ovog univerzuma će moći da biraju kojoj Hogwarts kući žele da pripadaju, i da li žele da postanu veštica ili čarobnjak. Igrači će imati jedinstvenu priliku da iskuse život u školi za čarobnjake a upustiće se i u opasnu avanturu kako bi otkrili skrivenu istinu njihovog sveta.

Karakteri će se takođe susresti sa misijama i scenarijima koji će pred njih staviti teške izbore i pokazati za šta se zalažu. Njihove magične sposobnosti će rasti tako što će učiti nove čarolije, kuvati napitke i krotiti fantastične zveri. Otkrićete nova ali i poznata mesta kao što su Forbidden Forest i Hogsmeade selo.

Warner Bros. Games će izbaciti igru pod Portkey Games-om, a igru razvija Avalanche. Naslov nije direktna adaptacija knjiga i filmova ali je smešten u isti univerzum. Avalanche stvara jedinstveno iskustvo koje je inspirisano univerzumom koji je kreirala J.K. Rowling. Igrači će pronaći nove i neočekivane lokacije, likove i elemente priče. J.K. Rowling podržava sve što Portkey Games radi, i poverila je dizajn i izradu igara developerima iz WB Games-a, ali neće biti direktno uključena u razvoj same igre.

Sledeće šta čekamo je neki video sa detaljnijim prikazom gempleja a do tada, EVANESCO!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top