PC

Glasine: Metal Gear, Metal Gear Solid 1 i 2 uskoro izlaze za PC

Još igara koje su od ranije izvan domašaja PC publike(barem zvanično) dolaze na PC kao osvežena izdanja.

Najnoviji niz glasina sada upućuje na to da bi PC mogao biti obogaćen starijim naslovima iz čuvenog Metal Gear Solid serijala. Prvenstveno, radi se o prvoj Metal Gear igri koja je izašla 1987. godine, Metal Gear Solid 1 i Metal Gear Solid 2.

Kako otkriva generalno kredibilni izvor, na forumu Resetera poznatiji kao  Potterson, Metal Gear Solid 1 i 2 će na PC platofrmu doći sa raznim unapređenjima, ali to neće biti remasteri već stare verzije naslova samo što će ih biti moguće igrati na modernim računarima.
Metal Gear naslovi su se već pojavili za PC pre oko dve decenije, ali nisu bile kompatibilne za igranje sa današnjim hardverom.

Vlasnik franšize, Konami, ide ka tome da reši ovaj problem i dovešće spomenute naslove, a u međuvremenu se pojavio još jedan dokaz u vidu rejtinga odbora za regulaciju sadržaja iz Tajvana.
Na sajtu odbora se takođe pojavilo i kolekcionarsko izdanje Castlevania i Contra igara koje bi takođe trebalo da se pojave na računarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top