PC

Novi izvori potvrđuju izlazak The Burning Crusade Classic bete u martu 2021.

Nano iz Nostalrius projekta nam donosi nove informacije o Blizardovim budućim planovima vezanim za World of Warcraft. Kako nam on javlja, još jedan izvor je potvrdio da se šesta faza i Naxxrammas planiraju za početak decembra 2020. godine, dok će The Burning Crusade Classic beta stići u martu 2021. godine. Veruje se i da će The Burning Crusade Classic izaći ranije nego što se očekivalo.

Barrens chat je takođe izvestio da je Nano-ov drugi izvor potvrdio lansiranje šeste faze i detalje o TBC klasiku. Blizard se za sada nije oglasio povodom ove teme, tako da uzmite ove glasine sa rezervom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top