Vesti

Izgleda da Doom Eternal stiže na Xbox Game Pass

Nije prošlo ni nedelju dana otkako je Microsoft prisvojio kompaniju Bethesda, a korisnici Xbox Game Pass servisa će uskoro početi da uživaju u blagodetima novopečene saradnje.

Izgleda da će Microsoft ponudu igara na Xbox Game Pass servisu za 15 miliona pretplatnika pojačati sa Doom Eternal. Ovaj naslov je jedno od jačih ostvarenja koje se ove godine pojavilo, pošto se radi o najnovijem naslovu u čuvenoj Doom franšizi sa dosta inovacija uz proverenu formulu makljaže.

Ništa još uvek nije potvrđeno, ali tizer na zvaničnom Twitteru servisa daje jasnu naznaku. U zvaničnom tvitu se govori o nekoj nadolazećoj igri zbog koje će “svi poludeti”. Isti zvanični tvit krije teško uočljivi tekst “The Slayer is Coming” što jasno upućuje na to da se radi o Doom Eternal.

Neki Bethesda naslovi su već dostupni korisnicima ovog servisa, i taj broj će se svakako povećati, pogotovu kada budu dolazili novi naslovi ovog develoepera, koji će na Game Pass servisu biti od prvog dana.

Za sada čekamo brutalni Doom Eternal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top