Nintendo Switch

Pošto je postao besplatan za igranje, Rocket League postavio milionski rekord po broju aktivnih igrača

Rocket League je već u prvih 24 časa nakon prelaska na free2play model oborio rekord po broju konkurentnih igrača, odnosno onih koji su se istovremeno našli u igri.

Vođa razvojnog tima iza Rocket League pohvalio se na Twitteru sa probijenom brojkom od milion igrača, tačnije 1.003.036 njih. Broj je porastao na 1,1 milion kasnije, što je dobar indikator da će Rocket League nastaviti da obara sopstvene rekorde kako se više igrača bude uključivalo.

Ovo nije jedini indikator uspeha za Rocket League, pošto su po prelasku na Epic Games Store serveri pali zbog opterećenja. Samim tim, Rocket League izgleda kao da je našao dobar novi dom na Epic Games Store, iako više nije dostupan na Steamu.

Naravno, PC nije jedino mesto gde Rocket League igrači imaju benefita, pošto ga je Psyonix načinio besplatnim i za druge platforme. I ne samo to, već za igranje na PS4 i Switch nije potrebno posedovati aktivnu pretplatu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top