PlayStation 5

Final Fantasy 16 će zapravo izgledati dosta bolje nego u prvom trejleru

Final Fantasy 16 je predstavljen na Playstation 5 događaju za nama sa trejlerom u trajanju od čak 4 minuta.

Fanovi serijala sa oduševljenjem su prihvatili najavu potpuno nove igre, ali delu zajednice zasmetao je kvalitet grafike. Naime, kvalitet grafike uopšte ne izgleda “next-gen” a igra je najavljena za Playstation 5 platformu. VIzuali su bili nalik igrama za generaciju na izmaku, ali na svu sreću grafika u finalnoj verziji biće kvalitetnija od prikazane u trejleru.

Prema rečima producenta iza Final Fantasy 16, Naokija Jošide, na grafici se i dalje raadi i ona će biti poboljšana pred izlazak. Square Enix nije želeo da prikaže CGI trejler, već je cilj bio da se igračima više prikaže gejmplej koji ih očekuje sa novom FF igrom, a ne drugi elementi

U drugim vestima vezanim za Final Fantasy XVI, insajder gejming industrije otkrio je da se na projektu radi već 4 godine i da će izaći ranije nego što se očekuje, najverovatnije 2022.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top