PC

Doom Eternal, Forza Motorsport 7 i još igara uskoro stiže na Xbox Game Pass

15 miliona korisnika Xbox Game Pass servisa na Xbox One, Android i PC platformama uskoro dobija pojačanje u vidu još igara.

Predvodnik ponude biće Doom Eternal, o kojem je bilo glasina odmah nakon akvizicije kompanije Bethesda. Ovogodišnje izdanje u kultnom serijalu pucačina dolazi 1. oktobra za Xbox One konzole i korisnike striming servisa na Androidu.

Ponudu dalje čine Drake Hollow, za PC verziju 1. oktobra, a od 8. oktobra dolaze Brutal Legend za konzole, Ikenfell za konzole i PC, kao i Forza Motorsport 7 koja će postati dostupna za sve. 15. u mesecu sa servisa odlaze Metro 2033 i Saints Row 4.

U drugim vestima vezanim za XGP, EA Play će u ovaj servis biti integrisan 10. novembra za Xbox verziju, kada izlaze next-gen konzole, a tokom decembra za PC pretplatnike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top