PC

Izgleda da Overwatch postaje besplatan za igranje

Kompanija Blizzard se izgleda priprema da načini veliku promenu sa herojskom pucačinom Overwatch, prelazak na free2play model.

Zvanične objave nema, ali je greška na sajtu esports tima Boston Uprising otkriva da bi se tako nešto moglo uskoro desiti. Naime, na ovom sajtu je osvanuo baner koji poziva posetioce da ugrabe kopiju igre Overwatch za PC. To je bilo moguće kroz formu koju je potrebno popuniti ako ste stariji od 13 godina.

Forma je ubrzo uklonjena sa sajta, ali njeno postojanje je ostavilo sumju da Blizzard stvarno planira veliku promenu.

Naravno, ovo uopše i ne čudi. Prelazak Overwatch na free-2-play model naslućuje se još od najave Overwatch 2, čime bi Blizzard omogućio priliv velikog broja novih igrača u original i kasnije ih konvertovao u kupce nastavka, koji će se definitivno naplaćivati.

Za Overwatch 2 odavno nismo čuli nove detalje, što će se najverovatnije promeniti u februaru naredne godine

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top